Bunico, povestește-mi despre tine din colectia Zestrea Familiei, cadou pentru bunica, cadou autentic, cadou original

Viziunea noastră

Zestrea Familiei dorește să apropie generațiile între ele, să introducă tradiția completării unui jurnal de amintiri în cât mai multe familii românești sau parțial românești. Prin parțial românești ne referim la familiile care locuiesc în afara României, unde multe dintre valorile românești se pot pierde pe parcurs. Cu atât mai valoroasă devine păstrarea amintirile generațiilor anterioare, pe care să le poată primi ca o zestre copiii, nepoții, strănepoții, ș.a.m.d.

La început va fi poate doar o carte zestre în biblioteca fiecărei familii. În anii ce urmează se va umple biblioteca cu cărți din colecția Zestrea Familiei și implicit cu informații valoroase despre istoria și valorile familiei. Informații care vor ajuta generațiile viitoare să își cunoască proveniența mai bine ca niciodată.

COMANDĂ ACUM

Pe lângă asta, Zestrea Familiei dorește să încurajeze copiii să socializeze între ei într-un mod jucăuș, să îi ajute să se cunoască mai bine.

„Aceste oracole sunt mai mult decât niște cărți pentru copii: sunt amintirile primilor ani din viață puse pe hârtie. Unele care, cel puțin, ne vor amuza peste ani. Când citești la 30 de ani ce îți plăcea să mănânci, cum te jucai, ce hobby-uri aveai sau ce voiai să devii când vei fi mare, e o emoție pe care nu doar că o trăiești unic, dar te trăiește ea pe tine din cap până-n picioare. Printre altele, reevaluezi și ce prieteni aveai în copilărie și, eventual, cauți să reiei legătura cu cei cu care nu ai păstrat-o.”

COMANDĂ ACUM